Laserterapie si terapie regenerativa

Laserterapie si terapie regenerativa

Tratamentul venelor cu laser (telangiectazii)

Telangiectazii (a nu se confunda cu varicele), vasele de sange sunt dilatate sau intinse, au un model de ramificare si sunt de obicei gasite pe coapsa, partea inferioara a piciorului si, ocazional, pe fata. Telangiectazii sunt progresivi si, de obicei, cresc in numar si vizibilitate odata cu varsta. Scleroterapia si tratamentele venelor cu laser sunt folosite pentru a trata aceste vase, pentru stergerea lor de pe piele.

Despre interventie

Despre interventie

Scopul procedurii

  • Scleroterapia este eficienta pentru vasele de sange mijlocii (mai mari de trei milimetri in diametru);
  • O solutie sclerozanta este injectata in vena cu un micro-ac care determina micsorarea venei, transformand-o in alb (Blanch), si apoi dispar treptat;
  • Dupa procedura, sunt recomandati ciorapi de compresie pentru a comprima venele, si pentru a maximiza sansele de succes ale tratamentului;
  • In cursul acestei proceduri exista putine cazuri in care se creeaza o stare de discomfort, si de obicei nu exista nici o intrerupere.

Este important de retinut ca nu sunteti un candidat pentru scleroterapie daca sunteti insarcinata, de asemenea, daca aveti un istoric de cheaguri de sange.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la a efectua acest tratament, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Incredere pentru tine

Incredere pentru tine

Scleroterapia
- potrivita pentru mine?

Urmatoarele sunt cateva motive obisnuite pentru care ati putea dori sa luati in considerare un tratament al venelor paianjen:
sunteti jenat de venele proeminente vizibile pe coapse si pe picioare; evitati purtarea de pantaloni scurti sau imbracamintea de inot, deoarece nu doriti ca altii sa vada venele paianjen; bransamentele venelor de pe fata sunt inestetice si trebuie sa utilizati machiaj pentru a le camufla;
nu sunteti gravida si nu aveti un istoric de formare a cheagurilor de sange.

Daca va aflati in stare buna de sanatate, cu o atitudine pozitiva, asteptari realiste, sunteti cel mai probabil un bun candidat pentru aceasta procedura.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.