Estetica sanului

Estetica sanului

Mastopexie (reconformare si ascensionare de san)

Liftingul mamar, cunoscut si ca mastopexie sau operatia de ridicare a sanilor, este o procedura chirurgicala ce are ca scop imbunatatirea aspectului și formei sanilor cazuti sau lasati, care si-au pierdut elasticitatea si fermitatea.

Orice poate fi ridicat!

Orice poate fi ridicat!

Scopul procedurii

Mastopexia restabileste fermitatea si corecteaza pozitia sanilor care au suferit modificari de pozitie si volum dupa o sarcina sau mai multe, un proces de slabire sau pur si simplu au fost afectati de procesul natural de imbatranire. Liftingul mamar poate fi facut si fara a mari sau reduce volumul sanilor si recupereaza ceea ce nici un exercitiu fizic sau tratament non chirurgical nu poate rezolva. Ridicarea sanului nu va schimba semnificativ dimensiunea sanilor. Cu toate acestea, liftingul mamar poate fi facut in combinatie cu interventiile de marire sau reducere a sanilor.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la liftingul sanilor, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de
chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului.

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Interventia de lifting
- potrivita pentru mine
?

Ridicarea sanilor - cunoscuta și sub denumirea de mastopexie - este o procedura chirurgicala efectuata de un chirurg estetician pentru a schimba forma sanilor. Ridicarea sanului nu va schimba semnificativ dimensiunea sanilor, decat daca optati pentru acest lucru. 

S-ar putea sa va ganditi la un lifting de san daca: sanii si-au pierdut forma si volumul sau au devenit mai plini si mai lungi; sfarcurile si areolele, atunci cand sanii nu sunt sustinuti, se indreapta in jos; areolele s-au marit in raport cu sanii si sanii nu mai au acelasi aspect - unul dintre sani este mai lasat decat celalalt.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.