Estetica sanului

Estetica sanului

Mastectomie (micsorare de san)

Operatia de reductie a sanilor, cunoscuta si sub numele de mamoplastia de reductie, este o procedura utilizata pentru a elimina excesul de grasime, tesut si piele a sanilor. Daca aveti sanii mari, puteti alege o interventie chirurgicala de reductie a sanilor pentru a elimina disconfortul sau pentru a obtine o dimensiune a sanilor proportionala cu corpul.

Viata poate fi mai usoara!

Viata poate fi mai usoara!

Scopul procedurii

Mamoplastia de reductie urmareste imbunatatirea proportiilor, pozitiei si aspectului sanilor, contribuind la armonia locala. In plus, reductia tesutului mamar in exces contribuie la imbunatatirea calitatii vietii pacientei, prin disparitia simptomatologiei produse de macromastie - dureri ale coloanei vertebrale, umerilor, toracelui - si prin cresterea mobilitatii. Ca si in cazul oricarei operatii estetice, este foarte important sa fie cunoscute schimbarile dorite de pacienta, iar asteptarile acesteia sa fie in concordanta cu posibilitatile chirurgicale de remodelare.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi sa optati pentru o interventie de micsorarea sanilor, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Confort pentru tine

Confort pentru tine

Interventia de micsorare de san - potrivita pentru mine?

Mamoplastia de reductie este o operatie strict individualizata, si ca urmare nu se poate practica pentru a satisface dorintele altcuiva sau pentru a copia o imagine ideala. Chirurgul plastician, tinand cont de dorintele si asteptarile pacientei, va stabili care este cea mai indicate procedura de reducere a sanilor. De multe ori, aceasta operatie are indicatii medicale (cand macromastia determina dureri la nivelul coloanei, umerilor, toracelui, sau cand greutatea excesiva a sanilor determina deformari ale coloanei vertebrale). Alteori aceasta procedura chirurgicala este efectuata doar in scop estetic.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.