Proceduri corporale

Proceduri corporale

Marirea feselor (BBL)

Marirea de fese este o procedura care remodeleaza si imbunatateste zona dumneavoastra gluteala, oferindu-va un profil fesier bine proportionat si inaltat. In ultimii zece ani, aceasta procedura a devenit din ce in ce mai populara in intreaga lume, fesele bine proportionate fiind adesea vazute ca un simbol al feminitatii si senzualitatii. Cele mai frecvente metode de extindere si remodelare a feselor sunt altoirea cu grasime, folosind propriul tesut gras natural, sau implanturile de fesa.

Recastigati-va increderea!

Recastigati-va increderea!

Modul procedurii

Exista doua abordari principale pentru marirea feselor: transferul autolog de grasime si chirurgia fesiera cu implant. Chirurgul va recomanda o abordare bazata pe obiectivele estetice si forma corpului. Implanturile de fesa pot fi alese daca doriti un aspect mai rotunjit al feselor, in timp ce grefarea de grasime este un excelent mod de a contura si remodela fesele. Daca sunteti foarte slab, cu putina grasime in exces, atunci implanturile pot fi adecvate; cu toate acestea, in cazul in care lasarea feselor dupa pierderea in greutate este masiva, grefarea de grasime sau o combinatie de grasime si implant poate fi mai eficienta.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la marirea feselor, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Incredere in tine

Incredere in tine

Interventia de marire a feselor - potrivita pentru mine?

Urmatoarele sunt cateva motive obisnuite pentru care ati putea dori sa luati in considerare augmentarea de fesa: fesele sunt prea mici pentru cadrul corpului  si doriti un aspect mai echilibrat; pierderea in greutate sau procesul de imbatranire a lasat fesierii liberi, cazuti sau plati; hainele sau costumele de baie sunt bufante sau nu se potrivesc in mod corespunzator pe corpul dumneavoastra; forma sau dimensiunea feselor te face sa te simti complexat si doriti mai multe curbe.

Daca va aflati in stare buna de sanatate, cu o atitudine pozitiva, asteptari realiste, sunteti cel mai probabil un bun candidat pentru aceasta procedura

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.