Proceduri corporale

Proceduri corporale

Lipofilling
(Transferul de grasime)

Grefarea cu grasime este o procedura de transfer de grasime din zonele in care aveti exces de grasime, cum ar fi coapsele exterioare, si injectarea in zone care pot fi lipsite de volum, cum ar fi fata, maini, sani sau fese. Aceasta este o procedura sigura, de lunga durata, bine tolerata si produce rezultate naturale. In fiecare an, mii de pacienti sunt supusi cu succes altoirii cu grasime fiind foarte multumiti de rezultate.

Recastigati-va increderea!

Recastigati-va increderea!

Scopul procedurii

Scopul altoirii cu grasime este de a mari sau de a umple zonele cu deficit de volum. In mod obisnuit, altoite sau injectate, zonele includ mainile, fata (inclusiv cea a buzelor), depresiunile in piele (in urma liposuctiei si cicatricile), sanii si fesele (pentru marire). Desigur, trebuie sa aveti zone donatoare din care poate fi luata grasimea. Este important sa nu aveti probleme de circulatie, fie de la o afectiune sau de la fumat. Aceste are mai multe categorii: transferul facial de grasime, marirea sanilor, implantuiri plus altoire cu grasime a sanului, reconstructiasanilor cu altoirea de grasime, augmentarea feselor cu grefare de grasime si intinerirea mainilor cu grefare de grasime.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la avea o procedura de transfer de grasime, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Incredere in tine

Incredere in tine

Interventia de lipofilling - potrivita pentru mine?

Daca aveti zone faciale care apar incretite, scobite.
Daca doriti corectii permanente, comparativ cu cele facute cu agenti de umplere care sunt temporare.
Daca doriti sa va imbunatatiti conturul corpului, revizuirea cicatricilor, umplerea unor depresiuni ale corpului, sau pentru a intineri mainile si fata.
Pentru utilizarea in reconstructia de san, pentru a umple neregularitatile de contur sau pentru a ascunde semne evidente ale implanturilor mamare.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.