Proceduri corporale

Proceduri corporale

Liftingul fesier

Excesul de piele si grasimea care vin odata cu imbatranirea, factorii ereditari, sau scaderea dramatica in greutate in zona fesiera poate fi imbunatatita drastic cu un lifting fesier. Nu trebuie confundat cu un "brazilian lift fund ", care adauga volum prin transferul de grasime. Aceasta procedura presupune eliminarea pielii si a tesutului adipos prin excizie chirurgicala si liposuctie. In fiecare an, mii de pacienti sunt supusi cu succes unei interventii chirurgicale de lifting fesier si sunt multumiti de rezultate.

Recastigati-va increderea!

Recastigati-va increderea!

Scopul procedurii

In functie de calitatea pielii dumneavoastra, cat de mult exces trebuie eliminat si forma corpului, chirurgul va determina ce optiuni sunt potrivite pentru dumneavoastra. In cazul in care exista o cantitate mare de piele de eliminat, avand un corp mai mic, s-ar putea lua in considerare un lift, ceea ce ar putea ajuta la eliminarea pielii din jurul stomacului, fese, coapse si solduri. Daca eliminarea pielii va avea ca rezultat o pierdere de volum a feselor, o augmentare de fese ar putea fi adecvata ca urmare a unui lifting fesier.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la liftingul fesier, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Interventia de lifting fesier - potrivita pentru mine?

Daca aveti grasime si piele in exces, sau pielea a devenit flasca.
Daca ati suferit recent o pierdere dramatica in greutate si sunteti aproape de greutatea ideala.
In cazul in care zona dumneavoastra fesiera va complexeaza.
In cazul in care excesul de piele si grasime va fac sa va simtiti inconfortabil, sau va provoca probleme de mobilitate.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.