Laserterapie si terapie regenerativa

Laserterapie si terapie regenerativa

Laserul de regenerare a pielii

Regenerarea cu laser este o modalitate eficienta de a inversa efectele daunatoare ale expunerii la soare, imbatranirii si obiceiurilor de viata (cum ar fi fumatul), imbunatatind calitatea, culoarea si textura pielii. 

Laserele de regenerare sunt ablative sau non-ablative. Laserele ablative folosesc impulsuri rapide de lumina, de intensitate mare, pentru a indeparta straturile superioare deteriorate ale pielii, aceasta ajutand la netezirea si strangerea pielii, eliminarea ridurilor si corectarea problemelor de pigmentare. Laserele non-ablative sunt non-invazive, nu cauzeaza leziuni, si mai mult, acestea actioneaza prin stimularea cresterii de colagen care sta la baza si ajuta la strangerea pielii.

Mentine-ti tineretea!

Mentine-ti tineretea!

Modul procedurii

Inainte de a incepe tratamentul, veti fi prevazut cu scuturi pentru ochi, care va proteja corneea si retina dumneavoastra de laser. In timpul procedurii cu laser o bagheta este trecuta peste piele, si laserul de regenerare emite un foarte scurt puls de lumina, de mare intensitate, care deterioreaza straturile superioare ale pielii. Dupa ce pielea se vindeca, apare un tesut mai tanar si mai sanatos.
Procedurile cu laserul pot fi realizate la diferite adancimi, in functie de nevoile dumneavoastra.

Exista o mare varietate de dispozitive laser folosite pentru regenerare, care sunt clasificate in trei grupe principale: lasere ablative, lasere non-ablative, lasere fractionale.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Liniile fine, ridurile profunde sau cicatricile acneice profunde, pot necesita, fiecare, o abordare diferita de tratament. Prin urmare, in functie de tipul de piele, severitatea efectelor nocive ale soarelui, gradul de pigmentare neuniforma, sau adancimea de imperfectiuni ale pielii, chirurgul poate recomanda o terapie combinata, in care diferite dispozitive de regenerare sunt folosite in timpul aceluiasi tratament, pentru a imbunatati rezultatele. Daca aveti o interventie chirurgicala, cum ar fi un lifting facial sau un lifting al pleoapelor, se poate realiza o procedura de regenerare in acelasi timp. Dupa ce tratamentul este terminat, pielea noua poate fi acoperita cu vaselina sau cu un alt unguent protector. In unele cazuri, pansamente, benzi sau un bandaj poate fi aplicat.

Pentru cele mai bune indicatii, pretate la cerintele dumneavoastra, consultati-ne pentru detalii adiacente.

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Regenerarea pielii cu laser
- potrivita pentru mine?

Urmatoarele sunt cateva motive obisnuite pentru care ati putea dori sa luati in considerare laserul de regenerare: aveti pielea tabacita, deteriorata de soare, cu numeroase riduri fine, aveti pielea din jurul ochilor incretita, si pielea din zona inferioara a pleoapei prezinta laxitate, aveti riduri verticale in jurul gurii, pielea dumneavoastra prezinta pete maro, aveti cicatrici care au facut suprafata pielii inegala, aveti anumite cresteri ale pielii precanceroase.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.