Estetica faciala

Estetica faciala

Fillere dermice

Materialele de umplutura sunt un tip de medicina estetica minim invaziva, utilizate pentru a adauga volum, modifica conturul fetei, si pentru a completa ridurile. Zonele comune pentru a injecta materiale de umplutura sunt in fata, gat si maini, rezultand un aspect mai complet, mai fin si tineresc. Materialele de umplutura dermice sunt printre cele mai populare proceduri estetice, deoarece acestea au rezultate imediate, foarte putine riscuri si cu putin timp de recuperare.

Mentine-ti tineretea!

Mentine-ti tineretea!

Modul procedurii

Materialele de umplutura sunt administrate cu o seringa in diferite zone ale fetei si capului, incluzand zona din jurul ochilor, de-a lungul maxilarului, in jurul buzelor si pe frunte. Numarul, amplasarea si profunzimea injectiilor depind in mare masura de tipul de umplere dermica utilizat si rezultatele dorite.

Unele umpluturi contin un anestezic local, cum ar fi lidocaina pentru a spori confortul in timpul injectarii. Crema anestezica poate fi de asemenea utilizata.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

Care sunt optiunile mele?

Exista trei tipuri de umpluturi utilizate in mod obisnuit: temporare, semi-permanente si permanente. Agentii de umplere pe baza de acid hialuronic sunt temporare, in timp ce alte tipuri de materiale de umplutura ofera rezultate mai de durata. In timpul consultatiei initiale, veti avea ocazia de a discuta despre ceea ce doriti sa obtineti. Chirurgul va va evalua liniile de pe fata, pentru a putea face recomandari. Se va discuta care sunt optiunile cele mai bune pentru a va putea satisface nevoile si preferintele. Odata ce chirurgul intelege scopurile, poate sugera si proceduri conexe.

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Cand trebuie sa se ia in considerare fillerele dermice?

Urmatoarele sunt cateva motive obisnuite pentru care ati putea dori sa luati in considerare umplerea dermica: aveti linii sau riduri in jurul  gurii, ochilor sau pe frunte; va doriti sa cresteti volumul in zone cum ar fi obrajii, linia maxilarului sau buzelor; daca aveti cicatrici si depresiuni la nivelul pielii care rezulta din acnee, leziuni sau imperfectiuni congenitale.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.