Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

Dr. Raid ISSA

MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA
RECONSTRUCTIVA SI ARSURI, CHIRURGIE ESTETICA

Exuberanta si performanta

Exuberanta si performanta

Dr. Raid ISSA

S-a nascut in Amman, Iordania. A inclinat spre o cariera sportiva in adolescenta, dar la care a renuntat la terminarea liceului pentru academia de zbor. In final a ales sa isi dedice eforturile celeilalte pasiuni: medicina. A inceput facultatea de medicina la Moscova, pe care a continuat-o in Iasi, Romania.

Si-a continuat activitatea dupa terminarea facultatii punand bazele unei solide practici in chirurgia plastica. In paralel s-a dedicat deprinderii si aprofundarii cunostintelor de estetica si chirurgie estetica. Inca de la infiintarea Esthetic Center a facut parte din echipa de chirurgi care i-au pus bazele, dedicandu-se perfectionarii tehnicilor de varf promovate de acesta. Aprecierea a venit imediat prin participarea ca speaker si trainer in cadrul multor evenimente stiintifice.

Exuberant, inovativ, performant in imbunatatirea frumusetii, este un bun cunoscator al tehnicilor de infrumusatare si chirurgie estetica.

Jovial si placut confera incredere si siguranta pacientelor sale, atat prin apropierea facila de acestea, dar mai ales prin cunostintele pe care le impartaseste. 

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.