Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

Dr. Lucian POPA

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE PLASTICA
MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA SI ARSURI, CHIRURGIE ESTETICA
DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

Perseverenta si minutiozitate

Perseverenta si minutiozitate

Dr. Lucian POPA

Originar din Neamt, doctorul Lucian Popa a inceput calea educatiei prin cultivarea valentelor sale artistice, apoi urmand sa se indrepte spre directia medicinei, absolvind Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi. Prin alegerea caii chirurgiei estetice, si-a imbinat ambele pasiuni pentru a-si ajuta pacientii sa aiba rezultate cat mai apropiate de idealul armonios fizic.

Dupa terminarea studiilor, si-a imbogatit cunostintele si experienta in domeniul chirurgiei plastice reconstructive, facand rezidentiatul si specialitatea pe aceasta latura, continuand sa se perfectioneze. Pe langa acestea, inca de la infiintarea Esthetic Center a facut parte din echipa de chirurgi care i-au pus bazele, dedicandu-se perfectionarii tehnicilor de varf promovate de acesta. Valorificarea cunostintelor a venit imediat prin participarea ca speaker si trainer in domeniu si prin publicarea multor lucrari de specialitate. 

Perseverent, atent si minutios la perfectionarea fiecarui detaliu, oricat de nesemnificativ in ochii celorlalti, performeaza in domeniul chirurgiei estetice, ajutandu-si pacientele sa ajunga la idealul lor fizic prin modificari subtile, naturale.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.