Aici pentru tine

Aici pentru tine

Estethic Center

Clinica noastra va pune la dispozitie servicii chirurgicale, non-chirurgicale si anti-aging. Avantajul pentru pacientii nostri este reprezentat de faptul ca pot gasi intr-un singur loc solutii pentru toate nevoile lor estetice.

De ce noi?

De ce noi?

Istorie de profesionalism

Familia Esthetic Center a luat nastere din dorinta de a oferi pacientilor nostri un cadru medical profesional, dar prietenos, axat pe nevoile lor si oferirea celor mai bune solutii.

La Esthetic Center ne mandrim cu studiere amanuntita si aplicarea celor mai noi tehnologii, dar si cu oferirea celor mai sigure tratamente.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Echipa noastra se mandreste atat prin profesionalism, si cunostinte, cat si prin o relationare ideala cu clientii, pastrandu-se atat confidentialitatea tratamentelor, cat si o comunicare deschisa in privinta procedurilor, pentru ca fiecare dintre pacienti sa fie corect informat. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Aparatura inovatoare pentru rezultate perfecte

Pentru pacientii nostri, suntem mereu la curent cu ultimile inovatii atat in ceea ce priveste tehnicile chirurgicale cat si cele non-chirurgicale pentru a oferi cele mai bune servicii.

Interventii si proceduri

La Esthetic Center oferim o multitudine de interventii pentru pacientele si pacientii nostri: de la estetica sanului, estetica faciala, proceduri corporale, la laserterapie si terapie regenerativa. Echipa noastra de specialisti garanteaza ca rezultatele procedurii alese vor fi ideale pentru dumnevoastra si va va oferi consiliere in prealabil pentru a intelege ce presupun respectivele proceduri.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.