Estetica sanului

Estetica sanului

Augmentare de san cu implant mamar

Marirea sanilor, cunoscuta si sub denumirea de mamoplastie de augmentare, implica introducerea implanturilor mamare intr-un buzunar realizat fie sub muschiul mare pectoral, fie sub fascia muschiului mare pectoral, dar deasupra muschiului sau deasupra fasciei muschiului si sub glanda mamara. 

Recastigati-va increderea!

Recastigati-va increderea!

Scopul procedurii

Aceasta procedura populara aduce un plus de incredere in sine, imbunatateste per total aspectul fizic si modul in care articolele de imbracaminte (rochiile, bluzele, costumul de baie sau piesele cu decolteu) se aseaza pe corpul unei femei. Este folosita cu succes si pentru a reveni sau chiar imbunatati forma sanilor dupa pierderea in greutate, sarcina si alaptare. In alte cazuri este folosita si pentru reconstructia sanului. 

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la marirea sanilor, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Interventia de marire de san - potrivita pentru mine?

Sunteti constienta de dimensiunea sanilor si doriti o imbunatatire a aspectului acestora. Sanii au devenit mai mici si mai putin fermi din cauza sarcinii, alaptarii sau a pierderii in greutate. Aveti un san semnificativ mai mic decat celalalt (asimetria mamara). 

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.