Estetica sanului

Estetica sanului

Asimetria Mamara

Sanii inegali sau diferiti sunt foarte normali, mai mult de jumatate din populatia feminina avand o dezvoltare asimetrica a sanilor in timpul adolescentei. O discrepanta in dimensiunea sanului este, de asemenea, obisnuita post-adolescenta, cu o diferenta de 15 pana la 20% intre sani, care de obicei nu este vizibila. Ocazional, totusi, exista o diferenta semnificativa cand un san este considerabil mai mare decat celalalt (sanii asimetrici).  

De asemenea, sanii asimetrici pot fi si o consecinta a micromastiei. Oricare ar fi cauza, sanii asimetrici sunt un disconfort si pot avea un impact enorm asupra stimei de sine si a increderea in propria persoana. Exista numeroase modalitati de tratare a dimensiunilor neregulate a sanilor si chirurgul pe care il veti alege va discuta toate optiunile disponibile la prima consultatie.

Echilibrul iti da o stare de bine!

Echilibrul iti da o stare de bine!

Scopul procedurii

De asemenea, sanii asimetrici pot fi si o consecinta a micromastiei. Oricare ar fi cauza, sanii asimetrici sunt un disconfort si pot avea un impact enorm asupra stimei de sine si a increderea in propria persoana.

Exista numeroase modalitati de tratare a dimensiunilor neregulate a sanilor si chirurgul pe care il veti alege va discuta toate optiunile disponibile la prima consultatie.

Esteticienii Frumusetii

Esteticienii Frumusetii

O echipa de profesionisti dedicati tie

Daca va ganditi la corectarea asimetriei sanilor, discutati cu un chirurg estetician cu experienta notabila. Asigurati-va ca este un specialist cunoscut in domeniu si ca intelegeti ce implica interventia chirurgicala, inclusiv riscurile posibile, complicatiile si ingrijirea ulterioara. Cunoastem preocuparile si asteptarile pacientelor noastre, astfel ca analizam impreuna beneficiile, riscurile si alternativele. Alegeti sa fiti consiliate de chirurgi cu rezultate confirmate de trecerea timpului. 

Frumusete pentru tine

Frumusete pentru tine

Interventia de corectia a asimetriei - potrivita pentru mine?

Operatia de corectie a asimetriei mamare este o procedura extrem de individualizata si poate sa nu fie potrivita pentru toata lumea. Discutia initiala cu chirurgul este esentiala pentru a evalua starea de sanatatea generala, stabilirea tipului de interventie si planificarea tratamentului cel mai potrivit. 

O corectie de asimetrie mamara poate fi o optiune buna pentru dumneavoastra daca: aveti o stare buna de sanatate, aveti asteptari realiste, sanii sunt pe deplin dezvoltati, sanii dumneavoastra sunt in mod semnificativ diferiti, sanii dumneavoastra au o forma semnificativ diferita, un san este mai mic decat celalalt.

We use cookies to give the best experience to our visitors. By using this website, you're agreeing to our use of cookies.